Üdvözöljük a

Kárpát Régió Üzleti Hálózat

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2020 Május >>
KeSzeCsüSzoVa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829
30
31

JOGSZABÁLYOK

Külföldi programok

Kárpát Régió Üzleti Hálózat

2012. szeptember 19.

A makro-térségi gazdasági együttműködésben rejlő lehetőségek kiaknázása érdekében a Nemzetgazdasági Minisztérium irányítása mellett a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) stratégiai szövetségben 2012 májusától folyamatosan építi ki és működteti a Kárpát Régió Üzleti Hálózatot.

Közreműködő szervezetként az egyes irodákat az adott viszonylatban működő vegyes kamarák, illetve kamarai tagozatok üzemeltetik.

 

A Kárpát Régió Üzleti Hálózat célkitűzése, hogy elősegítse a kelet-közép-európai országok nyitását egymás gazdaságai irányába, és hozzájáruljon ahhoz, hogy ez a térség egy európai szinten is elismert, összefonódó és erős gazdasági régióvá fejlődjön.

 

A Hálózat 6 országban összesen 11 irodát foglal magában, melyek közül az első négy erdélyi, valamint a szabadkai iroda már megnyitásra került. Várhatóan ősszel kerül sor a többi iroda megnyitására.

 

Az Üzleti Hálózat a jelenlegi elképzelések szerint 11 helyszínen rendelkezik majd képviselettel:

 

Romániában: Kolozsváron, Nagyváradon, Székelyudvarhelyen és Sepsiszentgyörgyön

Szlovákiában: Dunaszerdahelyen, Kassán

Szlovéniában: Lendván

Ukrajnában: Ungváron

Szerbiában: Szabadkán és Újvidéken

Horvátországban: Eszéken

 

A Kárpát Régió Üzleti Hálózat létrejöttét, valamint a Hálózat által nyújtott szolgáltatások lehetőségét fontosnak tartjuk minél szélesebb körben megismertetni, ebből a célból a kamara honlapjára – www.mkik.hu – kihelyezésre került a Hálózat logója, mely az érdeklődőket közvetlenül a Kárpát Régió Üzleti Hálózat – www.crbnet.eu, www.crbnetwork.eu  – honlapjára kalauzolja.