Üdvözöljük a

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2018 Szeptember >>
KeSzeCsüSzoVa
     12
3456789
10111213141516
171820212223
24252627282930

JOGSZABÁLYOK

Külföldi programok

Információs nap - Munkahelyi képzések támogatása pályázati forrásból

Szeretné megismerni a munkaerő képzés jelentőségét?  Szívesen tájékozódna a támogatott munkaerőképzés lehetőségeiről? Információs napunkon (2018. október 11.) felvilágosítást kaphat a pályázati forrásokból megvalósítható képzések lehetőségeiről.

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) 5.2.1

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal által megvalósított GINOP 5.2.1 Ifjúsági Garancia kiemelt projekt 25 év alatti fiatalokat segítő támogatási lehetőségeire.

Közbeszerzési nívódíj pályázat

A Közbeszerzési Hatóság a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szakmai támogatásával nyilvános pályázatot hirdetett meg a Közbeszerzési Nívódíj – 2018 elnyerésére. A Díj célja a kiemelkedő színvonalú, fenntarthatósági szempontokat érvényesítő közbeszerzési szakmai teljesítmény elismerése. A pályázat beadása (postai feladása) folyamatos, végső határideje: 2018. október 30. Az elbírálás határideje: 2018. november 30.

Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara

Az INFO magazin legfrissebb száma, melynek témája CSR & Gazdasági Teljesítmény.

Pályázati Felhívás!

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. ismét meghirdette az „Év Felelős Foglalkoztatója 2018” című pályázatot.

Tudnivalók a nyári diákmunkáról

A nyári szünidőben sok középiskolai diák, egyetemi, főiskolai hallgató vállal rövidebb, hosszabb ideig munkát annak érdekében, hogy a nyaraláshoz – nem ritkán a tanulmányok folytatásához – szükséges anyagiakat megszerezze. A diákok foglalkoztatásával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat a Nemzetgazdasági Minisztérium szakemberei foglalták össze.

Varholik Dávid már készül a EuroSkillsre

Már javában készül a szeptemberi budapesti EuroSkills versenyre a miskolci Varholik Dávid, aki ápoló szakmában képviseli majd hazánkat a szakmák Európa Bajnokságaként is emlegetett megmérettetésen. Bemutatjuk azt is, mit érdemes tudni az idei EuroSkillsről.

Mi mennyi 2018-ban?

A vállalkozások figyelmébe ajánljuk "Mi mennyi 2018-ban?" összeállításunkat, amely segít eligazodni az új szabályozásokban.

A legjobbakra készülj!

Egy kattintás, és megtekinthető a EuroSkills Budapest 2018 promóciós kisfilmje. A szakmák Európa Bajnoksága szeptember 26-án kezdődik és 28-ig tart, a versenyeknek a Hungexpo csarnokai adnak otthont. A magyar csapat összesen 27 szakmában indul, ez a verseny történetének legnagyobb hazai csapat létszáma. Borsod-Abaúj-Zemplén megyét Varholik Dávid képviseli ápoló szakmában. Szurkolunk a sikeréért! A BOKIK 1400 diákot utaztat a megyéből a programra a három nap alatt.

Elindult az „Az Év Honlapja” pályázat!

Már lehet jelentkezni Magyarország legismertebb online marketingkommunikációs pályázatára. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 17. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb webes megoldásokon kívül a legjobb influencer kampányokat is várja. A pályázatokat 2018. október 15-ig lehet leadni a www.azevhonlapja.hu weboldalon.

Bajor szakmai út novemberben

A Német-Magyar Ipar és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) szakmai utat szervez Bajoroszágba. Az időpont 2018. november 12-15. Az útra startup vállalkozások, multiplikátorok, inkubátorházak, kockázati tőkekezelők és egyéb, a startup ökoszisztémában tevékenykedők jelentkezését várják a szervezők. Jelentkezési határidő: 2018.09.10.

Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara

Szeptemberi és októberi rendezvények.

Elérhető a NAV Online Számlázója

A 2018. július 1-jétől kötelező számla-adatszolgáltatást segíti a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mostantól elérhető, ingyenesen használható számlázó programja, az Online Számlázó. A javarészt kisvállalkozások számára hasznos programot a NAV azért hozta létre, hogy megkönnyítse az új szabályok betartását.

Kamarai hozzájárulás: lejárt a határidő

Március 31-én lejárt a kamarai hozzájárulás befizetésének határideje. A vállalkozások többsége pontosan teljesítette ezt a törvény által előírt kötelezettséget, akik azonban lekésték az említett dátumot, még pótolhatják a befizetést, amelynek összege 5000 forint.

Hungexpo Éves Program - 2018

Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a 2018 évi kiállításainkat tartalmazó programfüzetet.

Szakmai támogatói felhívás az EuroSkills Budapest 2018 versenyzőinek támogatására

Legyen szakmai támogatója a jövő Európa-bajnokának, csatlakozzon a SkillsHungary programhoz!