Üdvözöljük a

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Február >>
KeSzeCsüSzoVa
    123
45678910
11121314151617
18
192021222324
25262728   

JOGSZABÁLYOK

Külföldi programok

Felmérés a hazai startup világról - Formáljuk közösen!

Az INPUT Program keretén belül, a PwC Magyarország bevonásával országos kutatást készítünk a hazai startup ökoszisztémáról, melynek részét képezi egy online anonim kérdőíves felmérés is.  A kutatás célja a szereplők minél teljesebb körű (a startupok és befektetők mellett többek között az elemzők, tanácsadók, állami szervek stb.) megkérdezésével a hazai startup ökoszisztéma feltérképezése.

Speak Academy Miskolcon

A digitális gazdaságban az innovatív technológiák megjelenésével felértékelődik az emberi jelenlét. Ma már a magabiztos kommunikáció elvárás. A Speak Academy kezdeményezés azoknak kíván segítséget nyújtani, akik fejleszteni kívánják képességeiket ezen a területen. Az érdeklődők február 25-én, hétfőn 14 órától részt vehetnek a Speak Academy első miskolci nyilvános beszéd szemináriumán. A rendezvény helyszíne: Miskolci Egyetem C/2 épület földszint.

Pénzt, de honnan? - 2019

2019-ben befejeződik az EU-pályázati ciklus. Minden forintot ki kell osztani, mert különben elveszítjük. Rengeteg forrásról, több ezermilliárd forintról van szó. Támogatásokról és rendkívül kedvező hitelekről. Sok 50-100 %-os támogatottságú EU-pályázat is nyitva áll. Ezekről és további pályázati lehetőségekről lesz szó a Piac és Profit rendezvényén, amelynek címe: Pénzt, de honnan? A pályázatok utolsó nagy rohama – 2019. A rendezvény időpontja: 2019. február 28. (csütörtök), 9 óra 30 perc. Helyszíne: Miskolc, Hotel Pannonia Konferenciaterme (Kossuth utca 2.).

Vállalkozói fórum Mezőcsáton

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja a TOP-5.1.2-15-BO1-2016-00003 azonosító számú, "Helyi foglalkoztatási paktum a Mezőcsát és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás 16 településén" című projekt keretében a helyi vállalkozások számára Mezőcsáton megrendezésre kerülő vállalkozói fórumra. A fórum időpontja: 2019. február 14. 14 óra

BOKIK-Lions jótékonysági bál

Idén is megrendezi hagyományos jótékonysági bálját kamaránk az Első Miskolci Lions Klubbal közösen. A farsangi mulatságnak Miskolcon a Népkerti Vigadó ad otthont február 9-én, szombaton 19 órától. A szervezők a jótékonysági tombola bevételét a Magyar Vöröskereszt "Enni adok - Enni kapok" programja számára ajánlják fel. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

"InnoService" zárás

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) 2017. október 1-jén kezdte meg az „InnoService” Határokon átnyúló innovatív szolgáltatások portfóliója című projekt megvalósítását, idén január 15-én pedig megtartották a zárókonferenciát Zólyomban.

Vállalkozói fórum Hejőbábán

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja a TOP-5.1.2-15-BO1-2016-00003 azonosító számú, „Helyi foglalkoztatási paktum a Mezőcsát és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás 16 településén” című projekt keretében a helyi vállalkozások számára Hejőbábán megrendezésre kerülő vállalkozói fórumra. A fórum időpontja: 2019. január. 23.

Közbeszerzési konferencia - Debrecen

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja Önt a Közbeszerzési Hatósággal közösen rendezett KÖZBESZERZÉSEKRŐL KÖZÉRTHETŐEN című konferenciájára, 2018. január 24-én. Ismerje meg Ön is a közbeszerzés aktuális trendjeit!

Agrár-élelmiszeripari fórum - szlovák-magyar üzletember találkozó

Ezennel tisztelettel meghívjuk Önt a 2019. február 26-án (kedd), Tornalján a Városháza dísztermében megvalósuló Agrár-élelmiszeripari fórum – szlovák-magyar üzletember találkozó című, B2B tárgyalásokkal egybekötött üzleti fórumunkra. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyben kérjük feltüntetni, hogy az Ön által képviselt cég milyen termék vagy szolgáltatás tekintetében keres üzleti partnereket.

Tájékoztató az NHP fix-ről

A Magyar Nemzet Bank 2019 elején elindítja a Növekedési Hitelprogram új konstrukcióját NHP fix néven. Ehhez kapcsolódóan a vállalkozói hitelekről, a költséghatékony megoldásokról tartanak előadást a K&H Bank szakemberei Kazincbarcikán, a Hotel Lukácsban február 26-án, 14 órától.

Fogyasztóvédelem és webes ügysegéd - előadás Kazincbarcikán

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2019. február 21-én (csütörtökön) 9.00 órai kezdettel előadást szervez a Kazincbarcikai Járási Hivatallal közösen, fogyasztóvédelem és webes ügysegéd témakörben.

Innovációs fórum Miskolcon

A Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal együttműködve a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával és a területi kereskedelmi és iparkamarákkal országos rendezvénysorozatot indít útjára, melynek nyitórendezvénye Miskolcon lesz február 5-én a Vigadóban. A rendezvény keretében adják át a BOKIK innovációs díjait.

Digitális KKV Nap Sárospatakon

A Modern Vállalkozások Programja következő megyei rendezvényének helyszíne Sárospatak lesz február 12-én, kedden. A program a gépipar területén tevékenykedő vállalkozások számára kínál digitális megoldásokat. A rendezvény helyszíne a Hotel Bodrog**** (Sárospatak, Rákóczi Ferenc utca 58.). Az első előadás kezdete 10:00 óra.

Be Smart startup verseny - pályázati felhívás

A BVK (Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány) Be Smart startup verseny pályázati felhívása, melynek jelentkezési határideje 2019. január 28.

Mezőkövesdi Foglalkoztatási Paktumiroda

Tájékoztatjuk, hogy a "Helyi foglalkoztatási paktum a Mezőkövesdi járásban" TOP-5-1-2.-15-BO1-2016-00001 azonosítószámú projekt bér- és bérköltség támogatási lehetőségei 2019-ben is elérhetőek. Amennyiben új – hátrányos helyzetű – munkavállalót kíván foglalkoztatni, kérjük keresse irodánkat bizalommal!

Adókonferencia 2019.

Könyvelők klubja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében. Az adótörvények változásaival kapcsolatos előadás. Január 30. Kazincbarcika, január 31. Miskolc, február 5. Ózd.