Üdvözöljük a

Kiállítási lehetőség és Magyar Gazdasági Fórum Bulgáriában 2018.11.07-10.

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2018 November >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
121315161718
19202122232425
2627282930  

JOGSZABÁLYOK

Külföldi programok

Kiállítási lehetőség és Magyar Gazdasági Fórum Bulgáriában 2018.11.07-10.

Kedves Érdeklődő!

2018. november 7 és 10 között Szófiában tizenhetedik alkalommal kerül megrendezésre az Interfood & Drink nemzetközi szakkiállítás és vásár:

Helyszín:         Inter Expo Center - 147, Tsarigradsko shose blvd, 1784 Sofia, Bulgaria
Időpont:          2018.11.07-10.
Témak:            Húsipar, Tejipar, Sütőipar, Borászat és Szeszipar

Az Inter Expo Center területén egyidőben rendezik meg a SIHRE c. Nemzetközi Vendéglátó Vásárt és Kiállítást is - Bulgária legjelentősebb hotel, étterem, catering és SPA felszerelés vásárát, ami növeli a rendezvény népszerűségét.

A Magyar-Bolgár Gazdasági Kamara 2011 óta szervez saját standot a kiállítás területén, felkínálva a magyar cégeknek a megjelenési lehetőséget azzal a céllal, hogy személyesen bemutatkozzanak és kapcsolatot teremtsenek bolgár és egyéb külföldi cégekkel.

Programunkat minden olyan borászati, élelmiszeripari és a HORECA szektorban gyártó-forgalmazó és beszállító magyar cégnek ajánljuk, amelynek exportképes termékei vannak és Bulgária, illetve a Balkán félsziget országai a piaci célországai közé tartoznak, másrészt a turizmus, vendéglátás képviselőit is várjuk.

Az idei kiállításra is külön magyar szigetet tervezünk. A 2018. novemberi magyar stand előzetes tervét kérésre megküldjük. Minden magyar kiállító cég számára, amely a mi szervezésünkben vesz részt a közös standon, a részvételi díj 715 EUR, amely tartalmaz saját kiállítási területet, közös raktárhelyiséget és tárgyalókat, továbbá a cég regisztrációs díját és a katalógusi megjelenést. A részvevők számától függően a fenti ár csökkenhet. Kamaratagjainknak és a korábbi kiállításaink részvevőinek a részvételi díj 665 EUR. Minden standrész rendelkezik padlószőnyeggel, kiállító pulttal, névre szóló cégtáblával, tárgyaló asztallal, székekkel, árammal, világítással. Egyéni megoldások is lehetségesek, az extra igényeket a résztvevők külön jelezhetik.
Ezen kívül a szigetnek lesz egy raktárhelyisége polcrendszerrel közös használatra.

A kiállítás idejére a Magyar-Bolgár Gazdasági Kamara magyar-bolgár tolmácsot biztosít. Kérésre kedvezményes szálláslehetőséget foglalunk. A kiállítási anyagok/termékek számára közös szállítást szervezünk.
A kiállítás megnyitójára időzítjük a Magyar-Bolgár Gazdasági Fórum szervezését is, ahol EXIM bank exporttámogatási programja mellett egyéb fontos témákat is megvilágítunk.

Mint mindig, a szervezéshez élvezzük a szófiai magyar nagykövetség támogatását!

Várjuk a jelentkezéseket minél előbb a kamara@hbcc.eu e-mail címre!
Kérdés esetén állunk rendelkezésükre!