Közép-Erdély gazdasági lehetőségeinek élénkítése

Szeretnénk felhívni az Önök szíves figyelmét a nagyenyedi Bethlen Gábor Alapítvány, Budapest Város Önkormányzata, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román Tagozatával, 2019. április 5-én, pénteken a Fővárosi Önkormányzat Dísztermében 09:30 és 15:00 óra között, Nagyenyed központtal, Közép-Erdély gazdasági lehetőségeinek élénkítését és kiaknázását célzó közösen szervezendő konferenciára.

 

 

 

A konferencia célja magyarországi vállalkozók bekapcsolása a következő három év gazdaság fejlesztési programjába, Erdély-hegyalján, Nagyenyed központtal.

A rendezvény részletes programja és a Nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégium Alapítvány „Térjen be hozzánk, Erdély Hegyaljára” című színes fotókkal illusztrált kiadványa a mellékletben található, az Alapítvány leírása, célkitűzése és törekvései pedig a terjedelem nagysága miatt a www.bethlengabor.eu honlapon tekinthető meg.

A részvétel regisztrációhoz és jelképes részvételi díjhoz kötött. A részvételi díj a Bethlen Kollégium diákjainak anyanyelvi oktatását támogatja.

 

Jelentkezés a www.bethlengabor.eu honlapon a „Konferencia” fület megnyitva lehetséges.