Üdvözöljük a

Bartók+klaszter

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2018 Június >>
KeSzeCsüSzoVa
    123
45678910
11121314151617
182021222324
252627282930 

JOGSZABÁLYOK

Külföldi programok

Bartók+klaszter

Az idei Bartók Plusz a fesztivál történetének legnagyszabásúbb nemzetközi összefogással létrejövő Bartók-produkciójával nyitja meg kapuit. A rendezvény június 8-17. között várja az érdeklődőket. A Miskolc Belvárosi Gazdaságfejlesztő Klaszter ebben az évben is akcióval kapcsolódik az operafesztiválhoz.

Új korszak kezdődik a világhírű Michał Znaniecki rendezésével. A jövőben Miskolc igazi „Bartók-Bayreuth”-tá fog válni, ahova évről évre a világ legkiválóbb alkotói és előadói kapnak meghívást, hogy egyedi, kizárólag Miskolcra készült előadásukkal csábítsák ide az operarajongókat a világ minden szegletéből. A fesztivál második hétvégéjén színre kerülő „Ezrek operája”, a RockGiovanni pedig talán a fesztivál történetének legpimaszabb tehetségű produkciója. Igazi szellemi agytorna: mi történne, ha Mozart közénk csöppenne, és megismerkedne korunk hangszereivel, zenei stílusaival és zenélési szokásaival? E két hatalmas pillér között feszül maga a fesztivál: István királlyal, Semmelweis-szel, Callassal és a többiekkel. További információ: www.operafesztival.hu

Operafesztiváli akció a klasztertagoknál!

A Miskolc Belvárosi Gazdaságfejlesztő Klaszter ebben az évben is akcióval kapcsolódik a Bartók Plusz Operafesztiválhoz: annak, aki június 8-17. között bemutatja operafesztiváli belépőjegyét a megjelölt üzletekben, különböző kedvezményeket biztosítanak az akcióban részt vevő klasztertagok. (az akció plakátját keresse az üzletek bejáratánál).

A Bartók Plusz Operafesztivál és a Klaszter együttműködésének részeként, a fesztivál szóróanyagai is hamarosan elérhetőek lesznek a főutcai klasztertagok üzleteiben.