Üdvözöljük a

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Április >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
151617181920
21
22232425262728
2930     

JOGSZABÁLYOK

Külföldi programok

Magyar-afrikai fórum és konzultáció

Magyar-afrikai fórum és konzultáció, fókuszban a közép-afrikai országok. Időpont: 2019. április 24., szerda, 10:00.

INPUT program nemzetközi lehetőség

A 2019. június 17-21. között megrendelésre kerülő Malaysia Tech Week előtt/alatt/azt követően a kiválasztott csapatoknak személyre szabott üzleti találkozók: potenciális vevők, partnerek, befektetők megismerésére is lehetőség lesz.

THINGS+ Szolgáltatásinnováció bevezetése termelő vállalkozásoknál

A BORA 94 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési Ügynökség projektpartnerként vesz részt az Interreg Central Europe Programból finanszírozott „THINGS+ Szolgáltatásinnováció bevezetése termelő vállalkozásoknál” című projekt megvalósításában (projektszám: CE988). A THINGS+ projekt célja a közép-európai termelő vállalkozások portfóliójának kiszélesítése olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, amelyek hozzáadott értéket jelentenek az ügyfelek számára.

CSR Délután az egyetemen

CSR (Corporate social responsibility), vagy ahogy magyarul mondjuk, Vállalati társadalmi felelősségvállalás, vagy egyszerűen társadalmi felelősségvállalás. Ez a téma szerepel a BOKIK, az Első Magyar CSR Egyesület (EMVFE), valamint a Miskolci Egyetem április 24-i rendezvényén. A CSR Délután 14 órakor kezdődik az egyetem C/2-es épületének, BNL Kreatív terében.

Bizniscool - egyhetes nyári tábor gyerekeknek

Játékos formában ismerhetik meg a gyerekek a vállalakozások működését, a vállalkozói szemléletmódot Miskolcon is. A Bridge Bizniscool Miskolcon egyhetes nyári tábor formában érhető el mindazoknak a gyerekeknek, akik lelkesek, tele vannak ötletekkel, és szívesen belekóstolnának a vállalkozások világába, illetve örömmel dolgoznak csapatban egy közös célért.

Üzleti lehetőségek Malajziában

Ezúton tisztelettel meghívjuk "Üzleti lehetőségek Malajziában" című rendezvényünkre, melyet a Malajzia Egyesített Kínai Kereskedelmi és Iparkamara delegációjának látogatása alkalmából szervezünk. A hivatalos program és a delegációs lista a meghirdetéshez csatoltan található. A rendezvény a Malajzia iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást és kapcsolatépítési lehetőséget, a maláj üzleti környezetről és együttműködési lehetőségekről, a Malajzia Egyestett Kínai Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatásairól vállalkozások számára.

Közép-Erdély gazdasági lehetőségeinek élénkítése

Szeretnénk felhívni az Önök szíves figyelmét a nagyenyedi Bethlen Gábor Alapítvány, Budapest Város Önkormányzata, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román Tagozatával, 2019. április 5-én, pénteken a Fővárosi Önkormányzat Dísztermében 09:30 és 15:00 óra között, Nagyenyed központtal, Közép-Erdély gazdasági lehetőségeinek élénkítését és kiaknázását célzó közösen szervezendő konferenciára.

Fókuszban az online kereskedelem

Az online dimenzióban folytatott kereskedelmi tevékenységről lesz szó a BOKIK által szervezett előadáson, amelyen Horváthné Szendrei Szilvia, a Miskolci Járási Hivatal Fogyasztóvédelmi Osztályának főosztályvezető-helyettese ad részletes tájékoztatást a téma aktualitásairól. A rendezvény április 1-én, 10 órakor kezdődik.

III. MOBIL Járműipari Szakkiállítás, Konferencia

Meghívjuk Önöket a III. MOBIL Járműipari és Logisztikai Szakkiállítás, Konferencia rendezvényre. Szakmai vezető: Innovációs és Technológiai Minisztérium. Házigazda: Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata, Balaicz Zoltán polgármester. Helyszín: Zala ZONE Járműipari Tesztpálya.

Taiwani B2B üzletember találkozó

2019. április 29-én 12 cégből álló tajvani üzleti delegáció látogat Magyarországra. A látogatáshoz kapcsolódóan a Tajvani Kereskedelmi Központ szervez üzleti fórumot.

Üzleti lehetőségek Kanadában

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Nemzetközi és Külgazdasági Kollégiuma és Kereskedelmi Tagozata tisztelettel meghívja Önt az "Üzleti lehetőségek Kanadában" c. közös rendezvényére, amelyen az Európai Unió és Kanada közötti kereskedelmi és befektetési megállapodás (CETA) aktuális helyzetéről is tájékozódhatnak. Időpont: 2019. április 24. 11 óra, regisztráció 10,30-tól.

Vállalkozói fórum Mezőkövesden

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja a TOP-5.1.2-15-BO1-2016-00001 azonosító számú, „Helyi foglalkoztatási paktum a Mezőkövesdi járásban”” című projekt keretében a helyi vállalkozások számára Mezőkövesden megrendezésre kerülő vállalkozói fórumra. A fórum helyszíne: Polgármesteri Hivatal „B” épület, félemeleti Tanácskozó terem 3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 114.

INDUL AZ MKIK GVI 2019. ÁPRILISI ONLINE KONJUNKTÚRA FELVÉTELE

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Nonprofit Kft. (MKIK GVI) 1998 óta évente kétszer rendszeresen felméri a magyar vállalkozások üzleti helyzetét és várakozásait.

Magyar-török üzletember találkozó

A Kelet Fekete-tengeri Exportőrök Szövetsége építőipari delegációjának látogatása alkalmából magyar-török üzletember-találkozó kerül megszervezésre. Időpont: 2019. április 11., csütörtök, 10.00 - 17.00 óra.

Google Ads Workshop

Hogyan lehet létrehozni képes, szöveges és videós hirdetéseket? Hogyan legyünk elsők a google keresőben? Hogyan jelenjünk meg képpel egy cikk mellett, népszerű weblapokon, blogokon? Hogyan mutassunk egy videót a youtube-on a célközönségünknek? A rendezvényen a részvétel ingyenes!

Vállalkozói fórum Szentistvánon

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja a TOP-5.1.2-15-BO1-2016-00001 azonosító számú, "Helyi foglalkoztatási paktum a Mezőkövesdi járásban" című projekt keretében a helyi vállalkozások számára Szentistvánon megrendezésre kerülő vállalkozói fórumra. A fórum helyszíne: Polgármesteri Hivatal, Szentistván, Széchenyi út 10.